Skip to main content

Business Developing Group

Proiecte pentru finantari nerambursabile Consultanta - Management de proiect Proiectare

Despre Noi

Suntem proiectefonduri.eu si ajutam antrepreorii care doresc sa isi dezvolte afacerile sau proiectele si care valorizeaza succesul, sa isi atinga obiectivele, prin atragerea de finantari nerambursabile, servicii personalizate de consultanta, management de proiect, proiectare si alte servicii conexe.
Business Developing Group este o Companie de Consultanta, infiintata in anul 2006 care activeaza sub brandul proiectefonduri . Serviciile noastre sunt dedicate dezvoltarii proiectelor de investitii. Identificam cele mai eficiente oportunitati de finantare si dezvoltare, oferind un pachet complet de servicii in management, consultanta in afaceri si proiectare, la cele mai inalte standarde de calitate si competenta, implicand cei mai buni specialisti, pentru cresterea afacerilor si a marjei de profit. la inceputul activitatii sip ana in prezent, am castigat experienta in diverse domenii cum ar fi: agricultura, energie, productie, servici, turism, infrastructura de utilitati, transport si in domeniul social. Am implementat proiecte cu fonduri structural, fonduri europene nerambursabile sau fonduri nationale, finantate prin programele: SAPARD, PNDR, POR, POSCCE, Fondul de Mediu, Fonduri Guvernamentale si alte surse de finantare.

Portofoliu


250 MIL €
Bani atrasi
350
Proiecte finalizate
308
Clienti

De ce noi ?


GARANTII

Plata la atingera obiectivelor.

SOLUTII COMPLETE

Beneficiati de servicii de consultanta, management, proiectare si servicii conexe in baza unui, singur contract. Comunicati cu o singura persoana pentru a afla stadiul si indicatorii proiectului dvs. Evitati riscul blocarii sau intarzierii proiectului datorita incompatibilitatii dintre diverse tipuri de specialisti, care lucreaza in diferite societati, avand doar responsabilitatea unei parti din proiect.

RISCURI MINIME

In faza de start cat si pe parcursul implementarii, evaluam permanent stadiul de dezvoltare al proiectelor. Luam toate masurile necesare pentru evitarea riscurilor. Propunem solutii si variante alternative. Dispunem de experienta in interpretarea legislatiei si capacitatea colaborarii cu factorii publici implicati.

FLEXIBILITATE

Suntem dispusi să tratam fiecare investitie pe module, clientii nostrii avand posibilitatea sa opteze doar pentru o parte a serviciilor noastre sau pentru realizarea lor etapizata.

Afla mai multe

despre consultanta preliminara GRATUITA !